Uzura pieselor din dezmembrări

Când vrei să cumperi din dezmembrări, stai și analizezi piesa pe o parte și pe alta, vrei să fii sigur că nu îți pare rău că ai dat banii pe ea. Dar atunci când vine vorba de uzura pieselor, în special, a pieselor din dezmembrări, ești și mai atent. Cum să te asiguri că ce cumperi merită banii tăi?

 

Care piese din dezmembrări prezintă un grad ridicat de uzură?

1. Motorul

Cel mai important organ vital al utilitarei trebuie să se prezinte într-o stare de funcționalitate foarte bună și să ai siguranța când urci la volan că nu îți creează probleme. Motoarele din dezmembrări sunt cele mai scumpe piese, din acest motiv presupunem că sunt și bune. La noi ai posibilitatea de a testa motorul direct pe utilitară. E singurul parc de dezmembrări auto din țară care îți oferă această posibilitate și asta e în avantajul tău.

https://www.youtube.com/watch?v=XQSsHn7uANw

2. Accesorii din habitaclu

Banchetele și, în special, scaunul șoferului sunt cele mai uzate piese pe care șoferii de dube trebuie să le schimbe. De obicei când cumperi aceste piese, urmele de uzură pot fi nesemnificative. Decât să dai banii pe un scaun nou, care nu e scump ci foarte scump, se rentează, de exemplu, să cumperi un scaun care nu prezintă urme de uzură foarte mari.

3. Piesele din caroserie

Nu ai nevoie de prea mare efort să vezi uzura la aceste de piese, cu ochiul liber îți dai repede seama dacă sunt într-o stare bună de funcționalitate sau nu. De exemplu rugina la ușile din spate sau anumite piese deformate, punte lovită sau arcul de foaie fisurat. Să ai în vedere aceste aspecte când trebuie să cumperi piese pentru utilitară!

punte

4. Piesele electrice

Gândește-te că piesele ce țin de electricitate trebuie să fie originale și bine întreținute. Kitul ambreiaj, electromotorul și celelalte elemente, verifică-le cu mare atenție și nu te lăsa păcălit doar cu o simplă analiză a ochiului!

 piese electrice electromotor

 

Foarte uzat sau în stare de funcționalitate bună? Care variantă alegi pentru utilitara ta? Ai grijă de sănătatea utilitarei ca de organismul tău! Dacă mănânci mâncare bună ai un organism sănătos, dacă cumperi piese din dezmembrări în stare bună de funcționalitate, ai o dubă sănătoasă!