Motor Iveco Daily

Dacă ești șofer de dubă începător și nu te prea pricepi la motoare sau vrei să cumperi o utilitară, dar nu știi ce aspecte trebuie să iei în considerare pentru că ai auzit păreri bune și mai puțin bune. Dacă vrei să cumperi utilitară Iveco, ia în considerare faptul că motorul Iveco Daily, în afară de cel 2.3 are o putere considerabilă.

 

Utilitară și motor Iveco Daily

Avantajul major al utilitarelor Iveco daily sunt motoarele puternice care oferă cea mai bună performanță în clasă. Utilitara e foarte bună mai ales pe drumuri care prezintă anumite provocări și denivelări, poți să treci peste ele foarte silențios și fără nici o dramă.

 

Motoarele modelelor mai vechi  de Iveco, aveau cutii de viteze manuale cu 6 rapoarte, dar erau disponibile și cele cu transmisie Agile semi-automate. Transmisia manuală era bună, dar la un moment dat făcea un zgomot neplăcut.

 

 

Indiferent de ce motor alegi, Iveco Daily e o utilitară pe care nu trebuie să o subestimezi, chiar și la viteze mari merge lin și se conduce ușor. E acea utilitară care face față drumurilor mai mult sau mai puțin provocatoare, iar transportarea o face într-un mod profesionist. Oamenii au păreri pro și contra utilitarei Iveco, dar fiecare le-a acumulat în urma experiențelor, nu te poți lua după toată lumea. Cel mai bine e să încerci și să testezi pe pielea ta și să vezi dacă este sau nu compatibil nevoilor tale.

 

Utilitara Iveco Daily Euro 6 cu totul altceva. Motorul oferă un nivel mai mare de putere, dar și de cuplu, aceasta reduce impactul negativ asupra mediului prin reducerea nivelului de emisii.

 

Dacă ești în situația în care trebuie să schimbi motorul Iveco Daily, la noi poți să-l testezi direct pe dubă. Ca să fii sigur pe ce dai banii, trebuie să vezi și cum funcționează. Primești factură și garanție la montare. Te așteptăm să vizitezi parcul nostru de dezmembrări!