Echipa fotbal Unirea Rosia Sponsor SDG Auto

SDG Auto devine sponsor oficial al echipei Unirea Roșia

Pentru prima dată am început să ne implicăm în sponsorizarea sportului românesc, mai exact în fotbal. Iar echipa de fotbal Unirea Roșia, Bihor promovată în sezonul 2018/2019 în Liga a IV-a dar din lipsă de fonduri pentru promovarea și-a păstrat locul în liga a V-a este cea a cărui sponsor oficial a devenit SDG Auto Oradea.

Implicarea în fotbal nu e întâmplătoare deoarece pasiunea pentru acest sport e împărtășită și de colegii companiei noastre. Am ales să sponsorizăm echipa Unirea Roșia din mai multe motive. În primul rând pentru evoluție echipei din ultimul an. Din liga a V-a a reușit în urma meciurilor de baraj să se impună și să promoveze în liga a IV-a. Un alt motiv pentru care am ales să ne implicăm în susținerea acestei echipe este și datorită entiziasumului, motivației și detăriminării cu care toți jucătorii privesc echipa și mersul jocului. Nu în ultimul rând perspectivele de viitor și visiunea îndrăzneață a acestei echipe sunt foarte importante pentru noi și de aceeia ne dorim să sponsorizăm un astfel de club.

 

Rezultatele Echipei Unirea Roșia, Sezon 2018/2019 Unirea Rosia

Clasament Liga a V-a, Liga V Seria 2, Sezon 2018:2019 Unirea Rosia

Sursa: www.frf-ajf.ro

 

Istoricul echipei de fotbal Unirea Roșia, Bihor

Echipa a fost înființată în jurul anilor ’80 sub numele de „Baoxita Roșia” și a continuat să existe în mod activ până când mina de baoxită din zonă a fost închisă. Începând cu anul 2000, activitatea echipei reîncepe avându-l ca inițiator pe Popovici Petrică sub numele de „Roșia 2000”. Sub această formă a continuat o perioadă scută, aproximativ doi ani. După o perioadă de aproape patru ani de inactivitate, în anul 2006 ia ființă echipa de fotbal Unirea Roșia fondată de Malița Petru, apoi fiind preluată de Foncea Ioan care a schimbat numele echipei în „AS Unirea Roșia”. În această formula activitatea a echipei a continuat doar câțiva ani după care echipa a fost preluată de Primăria comunei Roșia până azi.

 

Componența echipei

Portar: Pup Florin

Fundași: Horanit Claudiu, Motiu Remus, Burescu Valentin, Dume Florin, Cabau Marius, Malita Lucian, Ciuhandu Florin, Nica Florin.

Mijlocași: Moce Ionuț, Usvat Serban, Turc Olimpiu, Hahau Adrian, Patroane Adrian, Burescu Petru.

Atacanți: Bolha Dorel, Tirla Liviu Malita Ionuț.

 

Meciurile următoare

Le urăm succes în la următoarele meciuri și ne dorim să-i vedem tot mai motivați și dornci să arate tot ce pot câștigând multe meciuri de acum încolo.

Etape fotbal Unirea Rosia Bihor

Sursa: www.frf-ajf.ro

 

SDG Auto dorește să investească în succesul echipei de fotbal Unirea Roșia

Ne dorim foarte mult să vedem această echipă progresând de la meci la meci, de la sezon la sezon și de aceia vom fi alături de ei în orice mod vom putea și împrejurările ne vor permite.

Hai, Unirea Roșia!!!

Echipa fotbal Unirea Rosia Sponsor SDG Auto Oradea