Cum poți găsi rapid o piesă de schimb pentru o autoutilitară pe internet?

1. Google

Cel mai simplu, Google te va conduce către cele mai bune site-uri de piese pentru autoutilitare.

2. Site-uri specializate de anunțuri

După ce ai făcut o căutare pe Google, probabil te întrebi care este cea mai bună opțiune pentru achiziționarea pieselor de care ai nevoie. Una dintre variante ar fi site-urile de anunțuri. Aici se încadrează platforme precum olx.ro, pieseauto.ro, autovit, lajumate etc.

3. Site-urile parcurilor de dezmembrări

Pe site-urile parcurilor de dezmembrări ai șansa de a găsi piesele de care ai nevoie, care pot lipsi din alte magazine. Poți veni direct să vizitezi parcul de dezmembrări și să cumperi piesele de care ai nevoie, verificate direct pe autoutilitară și la un preț mult mai bun.

La SDG Auto găsești piesele de care ai nevoie pentru o diversitate largă de autoutilitare.

De ce să cumperi piese autoutilitare din dezmembrări?

1. Prețul

Cel mai evident motiv este faptul că vei plăti mai puțin pentru o piese auto din dezmembrări dube decât ai plăti pe unele noi. Și dacă te întrebi dacă nu cumva piesele noastre sunt prea învechite sau nu o să funcționeze, nu e așa? Toate piesele sunt funcționale și pot fi testate.

2. Poți verifica funcționalitatea piesei chiar pe autoutilitară

Dacă te-ai gândit să iți cumperi piese noi află că acestea nu pot fi verificate, și vei primi piesa dezasamblată, fără să știi dacă aceasta funcționează.

La SDG Auto ai ocazia de a vedea piesa pe care urmează să o cumperi asamblată pe dubă, și poți verifica, în acest fel, în funcție de element, cum sună, dacă funcționează în parametri normali și dacă este potrivită pentru nevoia ta.

3. Piesele arată și funcționează ca noi

Nu vei observa nici o diferență între piesele noi și piesele din dezmembrări dube. În plus, primești GARANȚIE, factură și drept de RETUR 30 de zile, produsele sunt verificate și ambalate cu precauție înainte de expediție, ca și în cazul unei companii care comercializează piese noi.

4. Poți lega o relație pe termen lung, încredere

Dacă ajungi într-un parc de dezmembrări auto cu siguranță te vei întoarce pentru sfaturile și prietenia angajaților. Iar dacă vei dori să și cumperi de aici, poți avea încredere că nu vei fi păcălit, cum se întâmplă de multe ori pe site-urile de anunțuri precum OLX, autovit, etc.

5. Fidelizări

Un client fidel este întotdeuna răsplătit! Spre exemplu, după prima comandă pe site-ul SDG Auto, ai 10% REDUCERE PE VIAȚĂ la toate comenzile online.

6. Poți vedea piesele direct în parcul de dezmembrări

Faptul că poți merge să vezi piesele și poți vorbi cu mecanicii care dezasamblează autoutilitarele reprezintă un plus. Aceștia îți pot oferi indicații despre funcționalitatea și utilitatea pieselor de care ai nevoie.