Ce piese bune poţi găsi din dezmembrări pentru Ford Transit?

Reprezentată prin valori precum performanţa ridicată şi nivelul redus de emisii, printr-o capacitate mare de transport duba Ford Transit este una dintre cele mai bune opţiuni pentru transportul de mărfuri.

Stricăciunile datorate uzurii sau a accidentelor fac ca pierderile în eficienţa transportului să fie semnificative. O soluţie optimă în acest sens o reprezintă centrele de dezmembrări. Acestea deţin o varietate largă de piese de schimb.

În următoarele rânduri, vreau sa îţi prezint, fără intenţia de a oferi o listă completă, topul celor mai căutate şi celor mai bune piese Ford Transit preferate de clienţii noştri.

1. Motoare duba Ford Transit

Piesa centrală pentru duba Ford Tranzit este motorul. În momentul în care acesta nu mai funcţionează din varii motive, te poţi gândi să renunţi la autoutilitară. Această variantă vine la pachet cu pierderi ridicate şi este destul de ineficientă pe termen lung … sau poţi opta pentru înlocuirea acestuia.

Destul de căutate, Motorul Ford Transit 2.2 2007-2012 COD QVFA sau Motorul Ford Transit 2.4 2000-2006 din centrul nostru de dezmembrări sunt într-o stare de funcţionalitate foarte bună. Toate motoarele de Transit sunt montate pe dube și pot fi probate înainte de cumpărare. Lucrul acesta e un avantaj major pentru toți cei care caută să înlocuiască motorul unei dube.

2. Kit-uri de Ambreiaj duba Ford Transit

Kit-ul de ambreiaj este una din piesele care se uzează intens în timpul condusului la duba Ford Transit. Unul dintre cele mai necesare kit-uri este Kitul Ambreiaj Plus Volantă Masă Simplă pentru Ford Transit 2.4 Euro 4 2006 – 2012, dar și alte piese, de asemenea: Kit Ambreiaj Ford Transit 2.4 2007 – 2011 Euro 4, Kit Ambreiaj Ford Transit 2.4 2000 – 2006 sau Kit Ambreiaj Volanta Masa Dubla Ford Transit 2.2 Euro 5 2010 – 2015. În general, kit-urile de ambreiaj pot fi apreciate destul de obiectiv prin poze (de calitate superioară) sau cel mai eficient prin vizualizare la centrul de dezmembrări.

Este important ca piesele pentru ambreiaj să fie curăţate, spălate și verificate înainte de a fi achiziţionate. Centrele de dezmembrări care au în ofertă autoutilitare ce nu au mai fost rulate în ţară, oferă avantajul pieselor de ambreiaj aflate într-o stare mult mai bună.

Ce piese bune Ford Transit poţi găsi din dezmembrări?

3. Piese pentru frâne duba Ford Transit

De o importanţă crucială pentru siguranţa şoferului şi a transportului este funcţionalitatea optimă a frânelor. Erodarea sistemelor de frânare dau serioase bătăi de cap proprietarilor de dube.

Centrele de dezmembrări dube vin însă cu alternative pentru o varietate de înlocuitori ai pieselor erodate. Însă este important să apelezi la un centru de dezmembrări ce oferă prioritate testării calităţii. Un alt aspect important este garantarea pieselor de schimb, în mod special când vine vorba de sisteme de frânare de o importanţă vitală pentru siguranţa şofatului.

Piese precum:

4. Faruri duba Ford Transit

Printre piesele cele mai solicitate, atât datorită uzurii cât şi datorită micilor accidente, sunt farurile pentru duba Ford Transit 2.4 2007 – 2011. În centrele de dezmembrări poţi găsi faruri care se prezintă în stare foarte bună, la preţuri rezonabile. În alegerea farurilor, trebuie să iei în considerare câteva aspecte: piesele să fie prezentate într-o stare impecabilă (să fie curăţate, spălate şi verificate), autoutilitara de la care au fost prelevate piesele să nu fi fost rulată în ţară și, nu în ultimul rând, este necesară compatibilitatea farurilor cu autoutilitara deţinută.

5. Uşi / portiere spate Ford Transit

Datorită ruginii (de cele mai multe ori), a accidentelor și a altor incidente, ușile din spate și nu numai trebuie uneori schimbate. Este important ca, atunci când cauți uși pentru duba Ford Transit sau portiere din dezmembrări, să te asiguri de următoarele aspecte:

  • portierele să aibă exact aceleași dimensiuni cu cele pe care le are duba ta;
  • să nu aibă semne, zgârieturi sau alte îndoituri;
  • culoarea e important să fie ca cea a dubei tale. De obicei sunt alte costuri asociate cu vopsirea ușilor, ceea ce face ca investiția să fie mai mare;
  • să nu aibă rugină, mai ales la balamale și încuietori;
  • dacă ușa e completă sau nu.

Uşile din Spate pentru Ford Transit 2.2TDCi 2010 – 2015 Euro 5 Inaltime 205 cm pot fi găsite chiar în stare foarte bună la dube cu uzură redusă, care au fost îngrijite pe parcursul rulării. Indiferent de centrul de dezmembrări ales, pentru o bună evaluare a pieselor achiziţionate, o condiţie primară este ca piesele să fie curăţate, spălate şi verificate anterior punerii în vânzare.

Ce piese pentru duba Ford Transit cauţi şi întâmpini dificultăţi în a le găsi?

Lasă-ne un comentariu sau trimite un mesaj prin formularul de contact. Echipa noastră îţi va sta la dispoziţie cu cele mai bune sfaturi în alegerea piesei potrivite pentru autoutilitara ta!