Bonus la a doua piesă 10%

Beneficiază de bonus

Bonus la a doua piesă de 10% este oferit de SDG Auto Oradea clienților care au efectuat deja o comandă de pe site-ul firmei. SDG Auto comercializează piese dube originale din dezmembrări, în stare bună și care nu prezintă defecte mecanice. Originalitatea face diferența atât în calitate cât și în rezistență, de aceea am ales să vindem piese dube din dezmembrări.

Echipa de la SDG Auto este nerăbdătoare să facă față provocărilor clienților, să soluționeze orice problemă pe care o întâmpină. Pasiunea, devotamentul și seriozitatea de care dăm dovadă sunt vizibile încă de la prima interacțiune cu noi. Suntem dornici să satisfacem cât mai mulți clienți prin activitatea pe care o desfășurăm la SDG Auto Oradea. Piesele pe care le comercializăm sunt verificate, testate și apoi depozitate în locuri special amenajate.

Piese utilitare din dezmembrări pentru următoarele mărci:

La noi, ai posibilitatea de a alege orice piesă pentru utilitară din dezmembrări originale pentru următoarele: Ford Transit, Citroen Jumper, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer, Volkswagen LT, Vw Crafter, Ford Ranger, Iveco Daily, Mercedes Vito, Opel Movano, Opel Vivaro.  

 

Firma asigură bonus 10% pe viață la achiziționarea celei de-a doua piese pentru utilitară cu condiția ca piesa să fie cumpărată de pe site. Echipa noastră de mecanici stă la dispoziția clienților pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la produs. Nu ezitați să ne contactați pentru orice informație sau întrebări la numărul de telefon 0771 392 457 sau la adresa de email [email protected]. Suntem nerăbdători să intrăm în miezul problemei și să găsim soluția potrivită pentru mașina ta.

Dacă vrei să fii cu un pas înainte, abonează-te la Newsletter și primești în cel mai scurt timp ofertele noastre actuale. Noi suntem soluția pentru problema ta! Beneficiază de bonusul de 10% pe viață, începând cu cea de-a doua piesă, comandând de pe site.